Deck in North Scituate

This custom built deck sits on a stone ledge overlooking the Gulph River in North Scituate.  T.M. Sullivan Construction designed an open-concept deck, giving the homeowners unobstructed views of the water.

Sliding Barnwood Door

The reclaimed barnwood door makes this Scituate family's bathroom so warm and natural.  It conceals the laundry area from the rest of the space, giving the room a seamless, yet textured look.  The wood was salvaged from an old tobacco farm in Western, MA.

Norwell Basement Family Room

This Norwell family room is so bright and cheerful you would hardly know it's in a basement. The warm earth tones make the space feel cozy. The large custom built-in bench provides additional seating as well as ample storage for all the kids' toys, books, and magazines.

 

Tom was a real find. He was punctual and courteous, and a very hard worker. His crew were also very knowledgeable and hard working. We will hire him for future projects.